Aquesta vegada, el nostre reconegut xef Patric Mariot, ens sorprèn amb un exquisit menú dedicat al Foie. El podrem degustar fins el dia 16 d'abril, com sempre amb l'ambient més exclusiu i l'equip més professional del restaurant La Cúpula.
MENÚ
Aperitiu fred i calent del dia
FOIE I MAGRET
En carpaccio, “Sauternes”
i reducció de vi negre
———
FOIE I ROGER
Amb préssec, “Moscato” i llimona
———
PINTADA A LA “ROYALE”
Amb salsa de cacau i croqueta
de cor de foie
———
FOIE I FRUITS EXÒTICS
Anarquia de sabors
Mignardises
48€
(Impostos Indirectes inclosos)
FOIE I MAGRET
En carpaccio, “Sauternes”
i reducció de vi negre
———
FOIE I ROGER
Amb préssec, “Moscato” i llimona
———
PINTADA A LA “ROYALE”
Amb salsa de cacau i croqueta
de cor de foie
———
FOIE I FRUITS EXÒTICS
Anarquia de sabors
Mignardises
48€
(Impostos Indirectes inclosos)